Володимир Дантес повторив “подвиг” Вікі Сміюхи та публічно з’їв торт із фотографією своєї дружини

Нещодавно між колишніми солістками гурту НеАнгели стався конфлікт. Віка Сміюха виклала в Інстаграм відео, як вона розрізає торт, на якому зображено її екс-колегу та подругу Славу Камінську.

Цей вчинок дуже зачепив Славу. Після цього колишні колеги по черзі стали ходити на інтерв’ю до великих видань, щоби поскаржитися один на одного.

Саме на той час стали відомі реальні відносини у колективі. Якщо до того публіка дивилася на Віку та Славу як на найкращих подруг, то зараз фанати переконалися, що жіночий колектив був не дуже міцним.

Гуморист і комік Володимир Дантес не зміг пройти повз цю історію і вирішив зробити на неї своєрідну пародію.

Він замовив торт із фотографією своєї дружини Наді Дорофєєвої, публічно його розрізав і почав їсти. Відеозапис музикант та артист гумористичного жанру виклав у соціальну мережу, щоб отримати відгук, лайки, перегляди та коментарі.

У коментарі до власного відео Володимир написав ті слова, якими Віка та Слава підписували свої публікації, коли розлучали публічний скандал.

Більшість фанатів поставилися до цієї публікації з гумором і подякували Дантесу за його творчість. Надя Дорофєєва поки що не давала жодної реакції.

 

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.