Максим Галкін проігнорував Аллу Пугачову у 10-ті роковини весілля

23 грудня 2011 року Алла Пугачова та Максим Галкін одружилися. Отже. 23 грудня 2021 року у них має бути рожеве весілля. Проте зіркове подружжя проігнорувало цю подію, і не привітало одне одного в соціальних мережах.

Алла Пугачова та Максим Галкін одружилися 23 грудня 2011 року.

Своє весілля подружжя відзначало в одному з московських ресторанів. Запрошені були лише родичі та близькі друзі. Серед них Микола Басков, Валентин Юдашкін, Олександр Буйнов, Галина Волчек та, звичайно ж, Крістіна Орбакайте.

Цей шлюб став п’ятим для Пугачової та першим для Галкіна.

Незважаючи на постійні чутки про розлучення, пара щаслива й досі. Станом на грудень 2021 року вони разом уже 20 років, половину з яких живуть зі штампом у паспорті.

Зіркове подружжя виховує двійнят Гаррі та Лізу, яким цього року виповнилося вісім років.

Гаразд Алла – вона людина не дуже відверта з фанатами. Але від Максима Галкіна до останнього чекали зворушливої публікації з фотографією дружини та зізнанням у коханні. Проте 23 грудня Галкін навіть не згадав про таку важливу дату.

Максим Галкін та його дружина
Максим Галкін та його дружина

Одна з найзагадковіших пар країни — це Алла Пугачова та Максим Галкін. Коли вони тільки заявили про свій роман, публіка раз у раз пророкувала їм короткострокову інтрижку, але ніяк не тривалі стосунки і дітей. Звичайно, у людей у голові не вкладалося, як пара з 27-річною різницею у віці може ужитися разом, ще й сім’ю завести. Але Алла і Максим мало того, що заткнули за пояс усіх пліткарів і злослівників, а ще й один для одного стали найближчими людьми, які надихають зміни. 23 грудня 2021 року Алла Борисівна та Максим святкують десяту річницю з дня одруження.

Максим Галкін
Максим Галкін

 

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.