“Люби мене!”: Настя Каменських чоловічим голосом звернулася до Потапа

Співачка Настя Каменських часто записує різні Тік-Токи для своїх соціальних мереж.

Увечері 23 грудня Настя Каменських виклала відео в Інстаграм, де вона сидить за столом, де відбуваються зйомки шоу Маска.

Ззаду Насті Каменських видно чоловіка. Імовірно, він гример, і під час запису відео Насті він робив їй зачіску.

На відео Каменських позує у яскравій жовтій сукні з довгими рукавами. В області декольте на цій сукні розрізи, проте вбрання не виглядає вульгарним.

Плечі на цій сукні з воланами, тому здаються ширшими, ніж плечі Насті у реальному житті.

Для зйомки їй зробили зачіску – зібрали волосся у високий хвіст і заплели цей хвіст. Вечірній макіяж, яскравий, з акцентом на очах. Зазначимо, що колір волосся Насті Каменських вкрай неприродний – з елементами рожевих тіней. Загалом, образ вийшов яскравим і таким, що запам’ятовується.

Є шанс, що саме у цьому вбранні Настя Каменських зніматиметься у спеціальній новорічній частині проекту “Маска” на телеканалі Україна.

Настя Каменських на відео напиває пісню “Люби мене, кохай”. Ймовірно, це звернення до її дружини Потапа, який давно й довго зникає на зйомках.

Можна припустити, що у подружжя зараз мало часу один для одного, адже обидва беруть участь у рейтингових проектах, на зйомки яких йде дуже багато часу і сил.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".