“Люби мене!”: Настя Каменських чоловічим голосом звернулася до Потапа

Співачка Настя Каменських часто записує різні Тік-Токи для своїх соціальних мереж.

Увечері 23 грудня Настя Каменських виклала відео в Інстаграм, де вона сидить за столом, де відбуваються зйомки шоу Маска.

Ззаду Насті Каменських видно чоловіка. Імовірно, він гример, і під час запису відео Насті він робив їй зачіску.

На відео Каменських позує у яскравій жовтій сукні з довгими рукавами. В області декольте на цій сукні розрізи, проте вбрання не виглядає вульгарним.

Плечі на цій сукні з воланами, тому здаються ширшими, ніж плечі Насті у реальному житті.

Для зйомки їй зробили зачіску – зібрали волосся у високий хвіст і заплели цей хвіст. Вечірній макіяж, яскравий, з акцентом на очах. Зазначимо, що колір волосся Насті Каменських вкрай неприродний – з елементами рожевих тіней. Загалом, образ вийшов яскравим і таким, що запам’ятовується.

Є шанс, що саме у цьому вбранні Настя Каменських зніматиметься у спеціальній новорічній частині проекту “Маска” на телеканалі Україна.

Настя Каменських на відео напиває пісню “Люби мене, кохай”. Ймовірно, це звернення до її дружини Потапа, який давно й довго зникає на зйомках.

Можна припустити, що у подружжя зараз мало часу один для одного, адже обидва беруть участь у рейтингових проектах, на зйомки яких йде дуже багато часу і сил.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.