Співачка Alyosha і Тарас Тополя втретє стануть батьками

Зіркове подружжя офіційно підтвердило, що вони в очікуванні третього малюка.

Зіркове подружжя — співачка Alyosha і лідер групи “Антитіла” Тарас Тополя обрадували своїх фанатів радісною новиною. Зовсім скоро у них народитися третя дитина.

Інформацію самі музиканти підтвердили офіційно. І навіть влаштували спеціальну яскраву фотосесію для українського видавництва VIVA.

Чутки про вагітність Alyosha почали з’являтися ще в лютому, однак зіркове сімейство до останнього зберігало таємницю. Але зараз співачка перебуває на пристойному терміні, так що животик вже заховати не так-то й просто.

Супруги для фотосессии VIVA.ua
Подружжя для фотосесії VIVA.ua

Тарас і Alyosha прикрасили своїми щасливими знімками онлайн-обкладинку VIVA. Читачі відразу зійшлися на думці, що це один з найсвітліших і найніжніших варіантів, який коли-небудь використав журнал.

“У мене було бажання народити третю дитину, а коли це має статися — не моє і не Тараса рішення, а Творця. Ми не спеціально. Я просто відчувала, що це трапиться і була готова до цього. Ми обидва дуже раді, що нас вибрала ще одна душа, яку ми оточимо любов’ю …”, — сказала Alyosha

Певица Alyosha
співачка Alyosha

Нагадаємо, що подружжя вже виховує двох синів — 7-річного Рому і 4-річного Марка. За словами Тараса, хлопці дуже зраділи новині про поповнення в родині і досить емоційно відреагували на подію. Майбутній багатодітний тато з упевненістю заявив:

“Роман — дуже чуттєва молода людина. Упевнений, він буде давати дитині багато ласки і любові. А Марк, в свою чергу, буде оберігати від кривдників у майбутньому, адже у нього такий характер, що може постояти і за себе, і за весь під’їзд”.

Нагадаємо, що Тарас Тополя і Alyosha одружилися влітку 2013 року.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.