Балерина Настя Волочкова заспівала – архівний виступ на концерті Пугачової

Багато артистів, коли добиваються якихось вершин в одному напрямку, починають підкорювати інші вершини. Так сталося і з балериною Настею Волочковою.

Анастасія Волочкова спробувала себе у балеті. У неї начебто непогано виходило, але потім вона втратила свою фігуру, обросла скандалами, і пішло-поїхало.

Волочкова, окрім балетних танців, намагалася також реалізувати себе як вокалістка. Звичайно, певних успіхів досягла, але не таких бажаних.

Чому балерина не може записувати пісні, якщо в наш час тиктокери, блогери та телеведучі співають? Так подумала Анастасія Волочкова і випустила свій альбом. У репертуарі балерини є пісня, написана Ігорем Ніколаєвим. До слова, Волочкова навіть виступала на легендарних “Різдвяних зустрічах” Алли Пугачової.

Щоправда, публіка накинулася на Настю після цього, мовляв, не вміє співати, краще їй займатися чимось іншим.

А як ви вважаєте, чи варто Анастасії Волочковій співати, чи не має таланту до цього?

Ще одним приводом потрапити у світську хроніку для Волочкової став скандал із сусідами по елітному селищу — там справа дійшла навіть до суду. Того самого, куди Волочкова пішла у чорному комбінезоні з непристойним декольте.

Через найчастіше лаються сусіди? Класика жанру – хтось надто голосно робить ремонт, збирає гучні тусовки чи ставить автомобіль на чуже місце. Проте Волочкова зайшла далі — вона подала до суду на своїх сусідів за те, що вони злили у Мережу фото, на яких балерина справляла потребу своєї дільниці. Волочкова заявила, що таким чином сусіди мстять через її позицію в конфлікті з керуючою компанією елітного селища. Адже Волочкова не платить компанії, що управляє, вважаючи її главу аферисткою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.