Григорій Решетник стане батьком вчетверте: обхопив руками вагітний живіт дружини

Телеведучий найромантичнішого проекту країни "Холостяк" та його "жіночої версії" "Холостячка" на телеканалі СТБ є багатодітним батьком - у нього є троє синів.

Дружина Христина Решетник повністю взяла він зобов’язання з виховання дітей. Проте шанувальникам спокою не дає той факт, що у Решетників одні хлопчики. Під кожним сімейним фото в Інстаграмі глави сімейства хтось та напише, що настав час заводити дівчинку. Зважаючи на все, час прийшовся, і молоді батьки зважилися на чергове поповнення.

Про майбутнє поповнення в сім’ї говорить фото Крістіни та Григорія на сторінці Грицька. Там пара сфотографувалася на тлі ялинки. Гриша ласкаво обхопив живіт дружини, який помітно виступає з-під одягу.

Шанувальники вирішили, що Христина вагітна, тому що вона завжди виглядає стрункою та підтягнутою. Навіть через два тижні після пологів вона одягла маленьку сукню, яка показала всій країні її плоский живіт.

А тут раптом ні з того, ні з цього округлення в животі.

Шанувальники щосили хотіли б вірити, що багатодітна сім’я стане ще більше, і в їхньому “чоловічому царстві” з’явиться хоча б одна дівчинка.

Ось що фанати пишуть у коментарях до фотографії Крістіни та Григорія Решетников біля новорічної ялинки у них удома:

  • Розкішні мої, з Миколаєм Чудотворцем!
  • Шикарні! Люблю, обожнюю, захоплююсь і захоплююся Вашою красивою, дружною сім’єю! Щастя Вам нескінченного!
  • А Крістіна що, знову вагітна? Час вітати?
  • Як можна бути такими милими, в повному розумінні – взірцевими, ідеальними, і не для фото а реально?!!!!’ Боженько Вас дуже любити і хай так буде завжди ,світліших людей я не побачила
  • Яка краса! Дружина – божественна красуня! За надії?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.