Лорак виступила на особистому шоу прес-секретаря Путіна

Теледіва Ані Лорак напередодні опублікувала фото, де вона позує разом із дружиною спікера Володимира Путіна Тетяною Навкою.

Повідомляється, що напередодні Лорак виступила на заході, організованому прес-секретарем Володимира Путіна Дмитром Пєсковим та його дружиною Тетяною Навкою. Ані Лорак не змогла встояти і зробила фото на згадку з Тетяною. Знімок зірка виклала в Інстаграм та отримала безліч різних коментарів із боку своєї аудиторії.

Пізніше виявилося, що знімок був зроблений на прем’єрі льодового шоу “Лебедине озеро”, в якому 46-річна Навка виконала головну роль, а 43-річна Лорак – записала пісні. На знімку поруч із ними стоїть співак із Запоріжжя Олександр Панайотов, який заспівав для шоу партію принца.

  • Ось що у коментарях до фотографії Ані Лорак та Тетяни пишуть шанувальники:
  • Ваш голос-чарівний…
  • Моя чудова Дівчинка, дякую тобі велике!!!, – Написала сама Тетяна Навка під фотографією на сторінці Кароліни Куек (Ані Лорак)
  • Це дуже гарно! Величезне задоволення було не лише дивитись, а й слухати!
  • Така гарна! Ваш голос шалений, магічний
  • Навка звичайно вже старенька, але хоче бути лебедем

Зазначимо, нещодавно Ані Лорак була в Україні та дала кільком виданням інтерв’ю. Вона розповіла, що змушена була залишити рідну країну та виїхати до Росії через численні переслідування. Щоправда, імен своїх кривдників вона не назвала.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.