Віктор Павлик показав синів та онуків: щасливі разом

Співак Віктор Павлік, який нещодавно оскандалився, ставши головним героєм розборок колишньої та нинішньої дружини, щасливо проводить час зі своїми дітьми та онуком.

Нещодавно Віктор Павлік став одним із найбільш обговорюваних артистів. Все тому, що його дружина, концертний директор, і, за сумісництвом, блогер Катерина Репяхова виклала в Інстаграм-сториз заплакані фотографії, поскаржилася, що у парі стався конфлікт, і заявила, що не впевнена, що далі ці стосунки продовжуватимуться.

Віктор як справжній чоловік сховав свої емоції від очей шанувальників. Коли буря у його з Катею сім’ї трохи вщухла, він опублікував фотографію з дружиною та публічно нагадав, як сильно її любить.

Наразі Віктор Павлік намагається відновити статус зразкового батька, тому перед Новим роком провів сімейну зустріч зі своїми синами та онуком. Співак виклав фото, де він позує зі своїм старшим сином Олександром Павликом, молодшим сином Михайлом Павликом (дитина Катерини Репяхової, яка народилася влітку 2021 року), також на знімку є Давид Павлик — онук Віктора Франковича, та син його старшого сина Олександра.

“Сіні і онук”, – коротко підписав знімок Віктор.

На фотографії не вистачає Павла Павлика середнього сина Віктора. Його не стало влітку 2020 через онкологію. Хлопець був ще зовсім молодий.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.