Гросу зі своїм нареченим показали, як прикрасили будинок до Нового року: “Нарешті й у нас стоїть!”

Співачка Аліна Гросу та її коханий Роман Полянський уперше зустрічатимуть разом Новий рік. І тому вони створили максимально новорічну атмосферу.

Гросу та Полянський опублікували у себе на сторінках однакове відео, де вони вбрали лісову красуню. Атмосфера передається дуже святкова та різдвяна.

На відео закохані ласкаво один одного цілують та обіймаються. А на фон Аліна Гросу поставила свою новорічну пісню, яку нещодавно перезаписала українською мовою.

“Нарешті й у нас стоїть ялинка. А отже, новорічний настрій вдома забезпечений. А ви вбираєте її цілою сім’єю чи самі?:)”, – написала Аліна Гросу в описі до відеоролика.

  • Ось що шанувальники пишуть у коментарях до відео:
  • Яке тепле відео! Ви прекрасна пара!
  • Ви прекрасні, як завжди. З наступаючим вас
  • молодці щастя вам
  • Ви просто кайфові
  • Хлопці, ви такі класні!!! Очі радіють, коли бачу вас у стрічці. Від душі бажаю, вам величезного щастя, і що б ви не втратили ось цю іскринку яка між вами! Тримайте її міцно-міцно

Нагадаємо, Аліна Гросу та Роман Полянський познайомилися під час спільної роботи. Їхні почуття розвивалися так стрімко і швидко, що не завадив навіть той факт, що обидва полягали у стосунках.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.