39-річна Брежнєва показала фото без макіяжу

Співачка Віра Брежнєва часто показує фотографії без косметики, і фанати відзначають, що вона виглядає досить привабливо і свіжо.

Нещодавно Віра Брежнєва поділилася фотографією без макіяжу. Вона опублікувала у себе в Інстаграм селфі, яке зробила рано-вранці.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Зовнішністю Віри Брежнєвої захоплюються мільйони фанатів. З кожним роком співачка стає лише гарнішою, а її армія шанувальників через це тільки збільшується. Сьогодні вона є не лише популярною артисткою, але й засновницею власного бренду косметичної продукції, яка, до речі, на поличках не затримується, акторкою, телеведучою, послом доброї волі ООН, обличчям світових брендів і не лише. Її кар’єра успішно досі розвивається, незважаючи на те, що стартувала 18 років тому.

Віра Галушка (дівоче прізвище зірки) у шкільні роки страждала від знущань однолітків з приводу зовнішності. Так, фото тих часів складно порівнювати із теперішніми фотосесіями зірки, адже в такі кардинальні зміни важко повірити. Варто зазначити, що стилісти дуже добре попрацювали над зовнішнім виглядом артистки, оскільки тепер ніхто не зможе висміяти її зачіску та імідж, як це було замолоду.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.