Ребрик розповіла, як Світлана Лобода не пройшла кастинг на ведучу

Телеведуча Лілія Ребрик, яка на даний момент є однією з найвідоміших телеведучих країни, розповіла, як прийшла в цю професію.

Ребрик поділилася, що якось вона прийшла на кастинг телеведучих. Цей кастинг був переломним у її житті, оскільки саме з цього часу вона закохалася у професію та зрозуміла, що вона буде й хоче розвиватись у цьому напрямі далі. На тому кастингу вона зустріла деяких людей, які намагалися увійти в шоу-бізнес шляхом роботи на телебаченні.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Ребрик розповіла, що на цьому кастингу серед конкурсанток була Світлана Лобода, яка потім засвітилася як співачка. Тим не менш, Світлана не пройшла той кастинг, мабуть, тому її життя повернулося інакше, і зараз вона популярна співачка.

Про це Ребрик розповіла в інтерв’ю ведучому YouTube-проекту “Зе Інтерв’юер” своєму другові та колегі Анатолію Анатоличу.

Як каже Ребрик, вона тоді не пройшла. Лобода також. Єдине місце віддали Талі Калатай, яка зараз є відомою телеведучою каналу ТОНІС та акторкою Київського “Вільного театру”.

“Я дуже добре пам’ятаю той кастинг. Саме тоді я закохалася в телебачення. Мені так сподобалася ця атмосфера. Після цього кастингу я сказала, що дуже хочу потрапити на телебачення”,

– Поділилася телеведуча ранкового шоу на телеканалі “Україна” Лілія Ребрик у своєму недавньому інтерв’ю.

У якому саме році проходив цей кастинг блондинка не розповіла.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.