У Лободи розплющило передуті губи: співачка записала відеозворот у червоній вечірній сукні

Довгий час ходили чутки, що співачка Світлана Лобода зробила собі губи. Проте зірка заперечувала будь-які хірургічні втручання.

Напередодні Лобода записала відеозвернення, в якому розповіла, що наступний Новий рік зустрічатиме зі своїми шанувальниками – планує концерт у Барвіху.

Цю заяву Лобода зробила за повного параду. Щоб записати це відео, Світлана одягла червону вечірню сукню, яка підкреслює її велике апетитне декольте.

На шиї у Світлани Лободи акуратна мінімалістична підв’язка із білого золота. На обличчі вона має природний макіяж з акцентом на очі.

Світлана Лобода вирівняла своє волосся і симетрично поклала його на плечі, відкинувши наперед.

“Дуже чекаю цей концерт. це буде мій перший виступ у 2022 році!)))
виходжу на сцену рівно опівночі. до зустрічі, мій улюблений глядач”, – написала карколомна співачка Світлана Лобода.

Співачка продемонструвала великим планом свої губи. Фанатам здалося, що вони стали трохи плоскішими, і розплющились. Це може бути результатом не дуже якісного збільшення губ, а також може бути показником того, що Лобода вже давно не “підкачувала” губи.

Проте той факт, що Світлана Лобода могла штучно збільшити собі губи, так і є чутками. Адже офіційно ні співачка, ні представники співачки не коментували.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.