Лорак та Кіркоров зустрінуть Новий рік на самоті: які ще зірки не знайшли пару у 2021 (Відео)

Микола Басков давно самотній. Лорак так і не змогла полюбити після зради. Кіркоров досі заявляє, що Наталя Єфремова – не його кохання. Тому ці зірки зустрічатимуть Новий 2022 рік без пари – у компанії друзів, дітей, шанувальників. Але без коханої другої половинки.

Що старша людина, то складніше їй полюбити. Тому що вже багато пройдено, є величезний життєвий досвід, є розуміння того, чого хотілося б, і того, які якості в людині можуть відлякувати. З цієї причини безліч зірок досі самотні. Хоча й стверджують, що це не проблеми, але безперечно відчувають самотність, і хочуть бути коханими.

Співачка Ані Лорак цього року офіційно заявила – вибачила свого чоловіка. Всі почали сподіватися, що ось-ось сім’я возз’єднається, але не тут то було. Через пару місяців Мурат Налчаджіоглу зробив пропозицію до своєї дівчини Лілії Абрамової, і зараз закохані готуються до весілля. Тим часом Лорак одна.

Ані Лорак
Ані Лорак

51-річна Ірина Білик також зустрічатиме Новий рік, ймовірно, у компанії своїх синів — Гліба Оверчука та Табриза Ахмадова.

Ірина Білик
Ірина Білик

Натуральний блондин, той самий, що на всю країну такий один, досі не знайшов другої половинки.

Микола Басков
Микола Басков

Леся Нікітюк — телеведуча, яка поставила у пріоритет кар’єру, тож уже кілька років одна.

Леся Нікітюк продемонструвала коротку сукню на узбережжі море
Леся Нікітюк

Ектор Хіменес-Браво — легендарний кулінар, який отримав українське громадянство після переїзду з Америки, але красиву українку собі так і не знайшов, тому в Новий 2022 рік входитиме в статусі холостяка.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

До речі, останні двоє – Хіменес-Браво та Нікітюк – були у 2021 році викриті в романі. Публіка вибухнула обговореннями, коли телеведучих застали на одному із закордонних курортів. Проте вони повернулися до країни окремо, і свої стосунки ніяк не коментували.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!