Якою буде погода на Новий рік 2022 — прогноз синоптиків

Незважаючи на те, що незадовго до Нового року Україну накрили снігопади та холоди, безпосередньо в новорічну ніч погода буде зимовою далеко не скрізь.

Укргідрометцентр інформує, що в Україні 31 грудня та 1 січня погода буде з дощами та місцями з мокрим снігом. На Новий рік у країну прийде потепління, подекуди до +8 градусів. Тому весь сніг, який йшов кілька днів, а в деяких регіонах кілька тижнів, розтане.

Погода на 31 грудня в Україні

Повідомляється, що на заході в останній день цього року буде дощ або мокрий сніг. В решті регіонів невеликий сніг, удень місцями з дощем, лише у південній частині вночі без істотних опадів. Гостей та мешканців Карпат попереджають про те, що буде високий рівень небезпеки – пориви вітру досягнуть швидкості 15-20 м/с.

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік

Якою буде погода на Новий рік 2022: синоптики дали прогноз на 1 січня

Рік розпочнеться з того, що практично всі західні області накриють дощі. В решті областей буде мокрий сніг. Очікується, що температура повітря прогріється до плюс восьми.

Прогноз погоди на 1 січня 2022 року від Укргідрометцентру:

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік
  • Північ України – вдень +1+6, вночі від -1 до +3 градусів;
  • Захід України – +4 +8 градусів вдень, а вночі +2 +5;
  • Схід України – вдень від -1 до +2, уночі -1 -4 градуси;
  • Південь України – +3 +7 градусів вдень, а вночі від -1 до +3;
  • Центр України – +1 +6, вночі від -1 до +3.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.