“Росли в дуже бідній родині, спали, як шпроти”: телеведучий Салем розповів, яким було його дитинство у Лівані

37-річний телеведучий Даніель Салем вирішив стати ближче до своєї публіки, і дав велике інтерв'ю, в якому відкрив завісу свого особистого життя до публічності.

Багато хто помилково вважає, що зірки, які щодня миготять на телеекранах, весь час жили як “сир в маслі”. Проте, як правило, за кожною історією успіху стоїть своя історія поразок, болю, падінь, а нерідко навіть бідності.

Так і Даніель Салем, який раніше вже засвітився на проекті “Голос країни”, а зараз став одним із телеведучих програми “Зоряний шлях”.

Український телеведучий та актор ліванського походження Даніель Салем в інтерв’ю, яке вийшло 29 грудня на YouTube-каналі проекту “Зе Інтерв’юер”, розповів, що почав працювати з восьми років.

Так рано вийти на роботу змусило матеріальне становище його сім’ї, адже вони жили дуже бідно. Салем розповів, що доводилося спати в одній кімнаті по 30 людей – він та його родичі.

До Лівану були змушені переїхати через роботу батька, а сам Даніель народився в Одесі — мама його одеситка.

“Ми росли в дуже бідній родині, жили в одній кімнаті і спали, як шпроти. Брязнули. У кожного своя робота була. У мене починався день о 6 ранку”,

– Розповів ведучий.

Чинний ведучий та улюбленець усіх незаміжніх жінок розповів, що першою роботою його була робота чистильника взуття. При цьому він встигав ходити до школи та добре вчитися.

Повна версія інтерв’ю:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.