І та не підходить, і ця не підходить: чому Басков досі самотній і не влаштував свою “шарманку”?

Молодий, гарний, талановитий, багатий. Здавалося б, це базові якості, які роблять чоловіка "ідеальним" в особі багатьох жінок. На натурального блондина Миколу Баскова юрбами вішаються фанатки.

Як 20 років тому, так і зараз. Як тоді, тоді співакові було 25 років, і він гастролював Росією та найближчими країнами зі своєю “кишенькою”, так і зараз, коли йому 45, і “шарманка” вже стала культовою. Начебто все логічно — красень, співає про кохання, багатий, натовп фанаток. Невідповідним залишається лише одне питання — чому він самотній і нещасний у коханні?

Микола Басков та Ані Лорак
Микола Басков та Ані Лорак

Микола Басков за своє життя був одружений лише одного разу, у цьому шлюбі давно поставлено крапку та співак довгі роки один. У цьому відео ми розберемося і розповімо вам, чому найнатуральніший блондин Російської Федерації так і не зустрів свого кохання.

Микола Басков
Микола Басков

У житті виконавця легендарної Шарманки було багато романів, але жоден із них не увінчався успіхом. 2001 року Микола одружився з дочкою свого продюсера Світланою Шпігель. Подружжя прожило 7 років, після чого розлучилося. У цьому союзі народився син Броніслав. До речі, спадкоємець Баскова не підтримує жодних стосунків зі знаменитим батьком.

Потім артист почав зустрічатися з «Міс Всесвітом» Оксаною Федоровою. Лише у 2011 році пара оголосила про розлучення. Кажуть, що наступні два роки співак крутив кохання з Анастасією Волочковою. Саме тоді балерина влаштувала скандальну фотосесію на Мальдівських островах, сфотографувавшись абсолютно голою.

У 2014 році виконавець представив публіці нову обраницю. Нею стала модель та співачка Анастасія Кальчева. Ходили чутки, що закохані готуються до весілля, але у 2017 році вони розлучилися.

Незабаром серце Баскова зайняла Вікторія Лопирьова. Однак ці стосунки були приречені. У 2018 році пара вирішила розлучитися. З того моменту «золотий голос Росії» більше не з’являвся у суспільстві з новою пасією.

Самотність Миколи Баскова відбивається на його творчості — він, звичайно, все ще один із найзатребуваніших артистів сучасності, і випускає пісні, проте він дедалі більше відходить від свого звичного образу романтика та героя коханця. У своїй творчості Микола Басков намагається наблизитись до тебе молоді. Чого тільки варті колаборації з Данею Мілохіним, які розривають публіку одна за одною.

Микола Басков на відпочинку з невідомою жінкою та дівчинкою
Микола Басков на відпочинку з невідомою жінкою та дівчинкою

Експерти стверджують, що за рахунок подібних композицій і такої поведінки на публіці він намагається повернути колишню молодість, коли Басков був затребуваним, молодим, впевненим у собі, і на нього жінки вішалися натовпом. Проте з іншого боку, він і зараз не відчуває нестачі уваги з боку фанаток.

Сам артист Микола Басков в інтерв’ю програмі П’ятого каналу “Світська хроніка” пояснив, чому досі не одружений.

Микола Басков та Вікторія Лопирьова
Микола Басков та Вікторія Лопирьова

“Це найнепростіше, що випадає в житті людини: знайти своє кохання, знайти ту людину, яка зможе з тобою дивитися в один бік, і тобі буде з ним легко”,

Раніше співак розповідав, що давно мріє зустріти “родинну душу” – людину, з якою вона буде “на одній хвилі”. Тим не менш, його колишні супутниці були лише тимчасовою душевною відрадою, а для постійного довгого і щасливого життя партнери не сходилися.

Басков заявляє, що мріє зустріти таку жінку, з якою захочеться прокидатися, засипати, їздити, щось обговорювати.

Але до сьогодні такої пари він ще для себе не зустрів.

Тим не менш, 45-річний артист не засмучується і сподівається зустріти “ту саму”.

Філіп Кіркоров та Микола Басков
Філіп Кіркоров та Микола Басков

Його самота зараз його абсолютно не засмучує. Навпаки, він займається творчістю, почувається натхненним та наповненим. Проте, як і раніше, мріє зустріти жінку, яка зробить його щасливою.

А як ви вважаєте, чому такий завидний наречений Басків стільки років один?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.