Як виглядав отець Віктора Павлика? У Мережі показали архівне фото

Нещодавно Віктор Франкович Павлік та його молода дружина Катерина Репяхова вирушили на західну Україну, і заразом відвідали Теребовлю — місце, де народився і виріс Віктор.

Мати Віктора Павлика Олександра була дуже рада бачити свого Михайла онука. Користуючись нагодою, жінка показала фотографії із сімейного альбому.

Фанати Катерини Репяхової, які дивилися публікації дівчини в Інстаграмі, помітили, що у жінки на стіні висить плакат її сина часів його молодості.

Також 81-річна Олександра показала фотографію отця Віктора Павлика – Франка.

Який вигляд має тато Віктора Павлика
Який вигляд має тато Віктора Павлика

Зазначимо, Віктор Павлик родом із західної України, населений пункт Теребовля. Нині тут мешкає його 81-річна мати, яку знаменитий артист відвідує рідко через свою зайнятість.

Старенька жінка давно живе одна. Вона рада візиту Віктора та його молодої дружини, а особливо вона була рада бачити свого онука Мишеньку. Мамі Віктора Павлика артист зі своєю дружиною привезли подарунки та деякі продукти.

А фінансову допомогу Віктор не надає своїй мамі, зізнається сам. Каже, його мати отримує півтори тисячі гривень пенсії, і їй на базові потреби вистачає.

З пенсії 81-річна Олександра вже “назбирала собі на похорон”, за словами Павлика.

Жінка відкладає гроші для дітей та онуків, адже, за її словами, їй нема на що їх витрачати. Катерина Репяхова не розповіла, у яких стосунках перебуває з мамою Віктора Павлика, проте, судячи з відео, вони були дуже раді один одного бачити. Крім того, вони бачаться рідко, тому навряд чи свекруха і невістка мають конфлікти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.