Максим Галкін показав, як прикрасив палац до Нового року

Судячи з Інстаграма Максима Галкіна, він планує зустрічати майбутній 2022 в компанії своєї сім'ї вдома. Він виклав відео того, як гарно світиться його палац.

“У передчутті…”, – написав Максим Галкін, описуючи відеоролик. На відео видно палац, який гарно світиться у темряві. Видно, що погода по-справжньому зимова – сніг величезними кучугурами лежить на деревах.

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до відео з палацом Максима Галкіна:

  • Рідкісний чоловік вміє дружину зробити королевою, а діткам створити казкове дитинство. Макс, ти – приклад багатьом. Щастя вам усім!
  • Як у казці гарно! Справжній Новий рік! У нас у Криму це більше на осінь схоже
  • Усіх благ мешканцям цього замку
  • Яка краса! З наступаючим все вашу чудову сім’ю!
  • Як, добре, що людина може подарувати собі казку та поділитися їй з іншими! Дякую, дуже гарно! З наступаючим! Щастя у новому році вашій чудовій родині!
  • Казка

Шанувальники з нетерпінням чекають, поки Максим Галкін покаже, в якому вбранні Новий 2022 зустрічатиме його дружина Алла Борисівна Пугачова. Також фанатам цікаво подивитися на дітей – Лізу та Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.