“Ідеальна пара”, “Коли вже дівчинку народите?”: Решетник вивів у світ свою красуню-дружину

Телеведучий найромантичнішого проекту України Григорій Решетник відсвяткував Новий рік у компанії своєї дружини на світській тусовці.

Гратник зустрічав Новий 2022 рік у чорному смокінгу та білій сорочці. Завершив він свій образ метеликом – це його типове вбрання під час зйомок проекту “Холостяк” або “Холостячка” на телеканалі СТБ. Його дружина Крістіна Решетник вирішила не розпорошуватися на довгі вечірні сукні – мінімалістично одяглася, але досить розкішно і дорого.

Христина одягла коротку шовкову сукню глибокого синього кольору. Поверх сукні такий же за матеріалом піджак з довгим рукавом, який по плечах прикрашений срібними ланцюгами та візерунками. Довжину її струнких ніг підкреслювали туфлі срібного кольору на високих підборах.

Крістіна зробила собі акуратну вечірню зачіску, спустивши злегла підкручені локони на плечі, і закріпивши їх ззаду за допомогою шпильки-невидимки.

Незважаючи на всю урочистість події, Крістіна вирішила наслідувати модні тенденції, і зробила собі спокійний нюдовий макіяж.

Ось що шанувальники пишуть в Інстаграм під опублікованою фотографією у блозі Григорія Решетника:

  • Ідеальна пара
  • І вашій сім’ї всього найпрекраснішого, доброго та ясного
  • Вау, красиві! Гордість наша. Щастя вам у Новому
  • Дякую Гриша і Вас вітаю та вашу батьківщину З Новим Роком!
  • З Новим Роком. Бажаю вашій батьківщині процвітання, добра, благополуччя, гармонії та щастя

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.