Мокра Даша Квіткова влаштувала фотосесію: матуся ще може

Дружина екс-холостяка Микити Добриніна Даша Квіткова схвилювала своїми фотографіями весь Інстаграм. Вона влаштувала "мокру" фотосесію.

Даша Квіткова – та ще любителька сфотографуватися. Тому у неї в профілі є безліч різних фотографій з тематичних фотосесій – як одиночних, так із чоловіком, із сином або в домашній атмосфері із родичами.

Даша Квіткова опублікувала “мокре фото”

Блогер та модель Даша Квіткова опублікувала “мокре” фото, зроблене на одній із недавніх фотосесій. На фото Дарія крупним планом дивиться у камеру.

У неї зачіска оформлена в стилі “мокрого волосся”, а на обличчі вечірній макіяж з акцентом на очі – очі у неї справді дуже яскраві, у блискітках та з яскравими стрілками.

До речі, швидше за все, фотографія зроблена ще в 2021 році, оскільки тут ніс Даші Квіткової ще до операції.

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова зробила собі ринопластику. Вона розповіла, що давно комплексувала через нос, тому вирішила його трохи змінити. Щоправда, її чоловік Микита Добринін всіляко її відмовляв – мовляв, та ще красуня.

Після ринопластики Добринін сказав, що фактично в особі його дружини нічого не змінилося, проте з новим “носом” Дар’я Квіткова почувається більш впевненою та привабливою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.