Довгонога Волочкова в костюмі “лимона” показала “надцятого” нареченого за рік

Балерина Анастасія Волочкова дуже одіозна жінка, яка швидко перемикається між партнерами.

Нещодавно Волочкова опублікувала фото, де цілує чергового нового коханого. Шанувальники заявили, що навіть запам’ятовувати імена її чоловіків не будуть – це марно!

Особисте життя балерини Анастасії Волочкової – це безмежне поле для обговорень та скандалів. Раніше її фішкою було те, що вона ніби “ховає” чоловіка від публіки. Тобто, вона показувала подарунки, демонструвала фотографії, на яких було видно то чоловіча рука, то чоловіча нога, проте обличчя її партнера видно не було.

Коли вона зрозуміла, що “інтригу перетримала”, розкрила свого коханого, щоправда, стосунки швидко скінчилися.

Потім подруга Микити Джигурди визнала, що куди більш рейтинговою є зміна з “текучкою кадрів” у її ліжку та кинулася брати від життя все – міняти чоловіків як рукавички. Фанати вже у коментарях пишуть, що навіть імені нового коханого Насті запам’ятати не намагаються, адже він все одно скоро зміниться, а потім треба буде запам’ятовувати нового.

На новому фото Анастасія Волочкова позує з чоловіком, який явно молодший за неї. Особи чоловіка не видно, оскільки він повернутий боком і солодко цілує свою кохану в щоку. Видно, що чоловік досить високий – навіть вищий за Насту, якій завжди було важко знайти в балеті пару саме через зростання.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.