“Вигідна інвестиція”: хірург Камінський розповів, як мати продала все заради нього

Відомий пластичний хірург Едгар Камінський, який відомий також тим, що був одружений зі співачкою Славою Камінською, розповів зворушливу історію з дитинства.

Хірург Едгар Камінський вразив шанувальників розповіддю про те, як його батьки продали все, аби забезпечити своєму синові виконання його бажань. Історія чоловіка торкнулася шанувальників до глибини душі, а деякі писали, що навіть пустили сльозу на тому моменті, де Едгар розповів, що його мама в молодості продавала свої речі, аби купити синові кросівки, або забезпечити його можливістю ходити до репетитора.

Ностальгічну посаду екс-чоловік Слави Камінської написав в Інстаграм-акаунті у вівторок, 4 січня.

“У 90-х, працюючи на заводі, мої батьки отримали дві однокімнатні квартири. До цього ми жили з мамою спочатку у гуртожитку, потім у малосімейці. Квартири батьки отримали на околицях міста Рівного (я народився і до 17 років жив на Західній Україні). ).Метраж кожної був до 40 м 2. Але прийшов 91-й, і у більшості почався складний період життя: квартири є, а їжі немає … Пам’ятаю талони, купони, як зарплату татові і мамі давали їжею і товаром, пам’ятаю теплий батон з хрусткою кіркою, смажену картоплю та ледачі вареники…”, – пише Едгар.

“Район, де жили ми, був не найсприятливішим. Вже у 6 років я навчився курити з місцевими хлопцями. Перспективи там були не найяскравіші.

Батьки вирішили переїхати — купили одну квартиру, продавши дві. Вони не знали, чи можу я скласти іспити до школи, але вірили в мене. Вони могли продовжувати жити в колишній, поряд була непогана школа, другу квартиру могли здавати… Але батьки повірили в мене і, як модно говорити зараз, вклали в мене.

Я пам’ятаю, як мама продавала свої речі, щоби були гроші на мої хобі. Я пам’ятаю, як батьки збирали гроші на лего, пам’ятаю, як збиралися гроші на репетиторів, на кросівки та баскетбольний м’яч. Я пам’ятаю, як мені подарували мій улюблений фільм на відеокасеті.

По суті батьки інвестували на 30 років уперед. За часів, коли було справді складно”, – розповів чоловік.

І зараз він намагається всіляко віддячити своїм батькам за те, що вони вклали в нього, і за те, що дали. Адже вони за фактом дозволили йому стати людиною, яку знає та любить вся країна, а шанувальники цінують за професіоналізм.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.