Знатно погладшав: кругляша Володимира Остапчука після новорічних салатів не впізнати

Жарт про те, що після новорічного застілля приходять зайві кілограми, більше не здається таким кумедним. І телеведучий Володимир Остапчук перевірив це на собі.

Володимир Остапчук опублікував фотографії – “до” та “після”. На одному знімку він у своєму звичайному стані, а на іншому фото його обличчя буквально рознесло убік – так він показав, як погладшав після новорічних свят.

Звичайно, зірки дуже переживають про те, щоб їхня зовнішність не була спотворена зовнішніми факторами – неправильним харчуванням, невдалим ракурсом. Проте Володимир Остапчук є не лише телеведучим, а й коміком, тому він може з себе посміятися. При чому робить це так, що нікому не буває прикро.

На фото видно, що це фотошоп, і в реальному житті Володимир Остапчук не втратив свого “особи” спортсмена. Тим не менш, виглядає смішно, а тим, хто не стежить за своїм раціоном у свята, це гарне нагадування.

Ось що пишуть у коментарях фанати Остапчука:

  • Свят, Свят, Свят… мало телефон з рук НЕ впавши
  • Про це обличчя без фільтра!)) Хаха забув?!
  • Олів’є , шуба, сирков намазка, а ще скоро Різдво
  • Мені здається вашу харизму навіть Олів’є не псує
  • я подумала Горбунов
  • Вова, твоєю сніжинкою ти всіх вразив, ну теж бубачка прям))

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.