Ігор Кондратюк збирається купити машину за 2,5 мільйона гривень: гарно жити – не заборониш

Телеведучий Ігор Кондратюк дуже любить їздити на автомобілях, тому має багатий водійський досвід і є розуміння того, на яких машинах він хоче їздити.

Незадовго до Нового року Ігор Кондратюк поскаржився в Інстаграм, що його машина довго на ремонті та ремонт триватиме ще близько місяця. Тому єдиний вихід – орендувати автомобіль та їздити на ньому. Тривалий час Кондратюк їздив сучасним автомобілем Тесла, і буквально закохався в електрокари.

Тепер він вирішив протестувати інший автомобіль не менш престижної марки і заявив, що готовий купити. Щоправда, грошей трохи не вистачає. Ще б пак – автомобіль коштує 2,5 мільйона гривень – 90 тисяч доларів. Кондратюк заявляє, що така розкіш йому не по кишені.

BMW iX50 – нереальне футуристичне електроавто!!! Купа цікавих новацій, величезний об’єм салону, плавний хід (з пневмопідвіскою), дуже економний (реальний пробіг по місту в 72 км призвів до зменшення заряду тільки на …19 км! як так могло статися???). Коротше – завтра б купив. Але – ціна!!!! Повний фарш коштує понад 90 тисяч євро!!! Пішов заробляти гроші”, – написав екс-телеведучий програми “Караоке на майдані” своєму Інста-профілі.

Ось що пишуть шанувальники у відповідь на таку солідну машинку, яка по кишені далеко не всім:

  • А як зароблятимете на таку машину?)
  • Поки що дорого, через 5 років за 30 можна буде придбати))) Круте авто
  • Ніколи не можу пройти мимо того, коли людина кермує і одночасно користується мобільним. Та й ще на такій швидкості. А як же ПДР п.2.9.д)?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.