Краще не стає? Олег Винник на всю країну заявив про свій діагноз: чому він скасовує концерти?

У цьому випуску цікаві подробиці про здоров'я українського співака Олега Винника. Чому музикант переносить концерти і як він почувається зараз? Дивіться далі у випуску.

Проблеми зі здоров’ям можуть бути у будь-кого – як у відомих особистостей, так і у звичайних людей. Олегу Виннику нездужає, тому деякі заходи йому довелося скасувати.

Музикант поступово приходить до тями. Не виключено, що причиною скасування осінніх та зимових концертів стали наслідки коронавірусу.

Проте пізніше артист заявив – зробив щеплення, тож тепер у нього все добре. То, може, його підвели зв’язки? Хоч би як кумир вовчиць намагався приховати свою згубну звичку, шанувальники розвідали, що музикант – той ще курець! Докладніше – у нашому відео.

Нагадаємо, Олег Винник привітав шанувальників із Різдвом Христовим.

Святий вечір перед Різдвом – день, коли прийнято говорити один одному добрі побажання. Цю традицію вшановують і зірки українського шоу-бізнесу.

Олег Винник в Інстаграм написав:

“З Різдвом! Нехай це світло наповнює життя теплом і радістю та зігріває любов’ю ваші серця”.

Незадовго до цього співак у своєму Інстаграм-профілі привітав із Днем Народження дружину та бек-вокалістку Таюне.

А ви стежите за творчістю Винника?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.