Олену Проклову госпіталізували у Москві

Актриса радянського кінематографу Олена Проклова потрапила до лікарні. Лікарі підозрюють, що має інсульт.

Актрису Олену Проклову госпіталізовано з інсультом у Москві.

Про це пишуть місцеві ЗМІ, посилаючись на свої джерела.

Повідомляється, що ще недавно Проклова нормально зустріла Різдво, але вже у понеділок звернулася до швидкої допомоги зі скаргами на сильне запаморочення та підвищений тиск.

Їй зробили всі необхідні аналізи, заявивши, що акторку треба госпіталізувати.

Олена Проклова
Олена Проклова

Проведена магнітно-резонансна томографія (МРТ) мозку показала інсульт. За словами джерела, 10 січня Проклову перевели до реанімації у стані середнього ступеня тяжкості.

На даний момент не повідомляється, чи у свідомості Олена. Її близькі також відмовляються коментувати стан здоров’я актриси.

На даний момент лікарі роблять все можливе, щоб допомогти Олені повернутися до нормального стану, та усунути всі ризики, які загрожують її життю.

Нагадаємо, раніше ми робили на нашому Ютуб-каналі спеціальний сюжет про цю велику актрису. Посилання на відео унизу сторінки.

“Я плакала, а він змушував”: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти у дитинстві

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.