Квартирне питання: що не поділили дружини Віктора Павліка?

Колишня дружина Віктора Павлика та його нинішня дружина Катерина Репяхова ніяк не можуть порозумітися. Вони постійно з'ясовують стосунки на публіку.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, що її виганяють із житла.

Вона отримала повідомлення від Віктора Павлика, в якому співак заявив, що більше не може витрачатися на квартиру і її потрібно продати.

Незабаром Созаєвої пройшов лист від Катерини Репяхової, яка була багатослівна. Катерина Репяхова у тексті наголосила, що колишній дружині Віктора необхідно бути самодостатнішою і платити за її квартиру ніхто не буде.

Трохи пізніше дружина Віктора Павліка вийшла у прямий ефір у себе в Instagram і ще раз прокоментувала ситуацію. За словами Репяхової, колишня дружина не дає їм життя вже багато років.

Молода дружина Павлика нагадала, що вони з Віктором Павликом живуть на орендованій квартирі, хоча оплачують за фактом квартиру колишньої дружини Віктора, з якою їх уже нічого не пов’язує.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Наразі відомо, що Катерина Репяхова подала до суду на Ларису Созаєву за образи, приниження честі та гідності. Судячи з коментарів, шанувальники Катю підтримують, однак і Ларису їм певною мірою теж шкода, адже вона виступає як нещасна мати, яка втратила дитину.

А як ви вважаєте, хто в цій ситуації жертва — Лариса Созаєва, яка втратила і чоловіка, і дитину, чи Катерина Репяхова, яка знайшла чоловіка, народила дитину, але підписала себе на нескінченне цькування та статус розлучниці?

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.