Син, чоловік, квартира: Що ще не поділили Катерина Репяхова та Лора Созаєва?

Весь час, поки Віктор Павлик та його молода спочатку коханка, потім дівчина, а потім дружина та мати дитини перебувають у стосунках, у них час від часу порушуються публічні скандали з екс-дружиною Павлика Ларисою Созаєвою, з якою музикант пробув разом кілька десятків років.

Причина у тому. що Лариса звинувачує у краху свого сімейного щастя молоду коханку чоловіка, адже як законну дружину Созаєва Репяхову не визнає. А ще 2020 року у Лариси Созаєвої помер єдиний син від Віктора Павлика. На ґрунті цього вона ще більше розлютилася і почала звинувачувати Катю в тому, що вона зламала їй життя. То хто ж у цій історії правий, а хто винен?

Лора Созаєва поділилася дитячими фото померлого сина Павлика
Лора Созаєва, Віктор Павлік та їхній спільний син Павло Павлік

Відносини між Лорою Созаєвою та молодою дружиною Віктора Павлика, м’яко кажучи, натягнуті.

Лариса стверджує, що Катерина нібито повела її чоловіка. Прикріплює до своїх звинувачень докази, що Павлик нібито зраджував їй з Репяхової ще давно.

Дізнавшись про молоду коханку чоловіка, жінка дуже злякалася і почала шукати недоліки. Лариса пізніше писала (цитуємо) “Стало дуже страшно, що залишуся одна, що я некрасива, стара і як жінка нікому не буду потрібна… зморшки, яких я не помічала – раптом стали величезними, так мозок утрирав мої негативні думки і почуття” (кінець цитати).

Величезним ударом для Лариси після розлучення з коханим чоловіком стало те, що у 2020 році влітку пішов із життя її син Павло. Єдина дитина Лариси була для неї щастям і відрадою, і ось її не стало. Убита горем мати стала ще більше звинувачувати Віктора та його нібито коханку в тому, що сталося, хоча за фактом у смерті дитини винна лише тяжка хвороба, з якою він боровся два останні роки свого життя.

Проте, Лариса це відмовлялася визнавати, і всіляко публічно висміювала та ображала Катю Репяхову, навіть коли та носила під серцем дитину.

До речі, зважаючи на все, вагітність Катерини стала ще одним ударом, який ледь не добив Ларису. Чоловік пішов, син помер, а жінка, до якої пішов Віктор Павлік, — успішна блогерка та майбутня мати дитини.

Ларисі в цій ситуації і не позаздриш, проте треба жити далі. Замість того, щоб знайти в собі сили і знову знайти сенс життя, Созаєва знайшла свій сенс життя в тому, щоб цькувати Репяхову.

Катерина Репяхова та Лариса Созаєва
Катерина Репяхова та Лариса Созаєва

Цькування виявлялося і в образливих коментарях, і в тому, що вона насилала ботів, і в тому, що вона створювала фейкові сторінки і писала Репяхової гидоти. Катерина, звісно, не мовчала. Але, судячи з її публічних коментарів, намагалася тримати себе в руках.

Більше того, Віктор Павлик із них із Катею сімейного бюджету фінансово допомагав Ларисі. Навіть тоді, коли сім’я Павлика поповнилася однією людину. Втім, Созаєвої цього було замало.

Якийсь час тому Віктор Павлик обіцяв своїй колишній дружині Лорі виплатити гроші за квартиру, куплену в кредит, в якій і проживає Созаєва. Кредит був оформлений ще тоді, коли Павлик був одружений з Ларисою, і коли вони виховували спільну дитину.

За словами і Лариси, і Катерини, Віктор Павлік усі ці роки виплачує шалений кредит, який він узяв на 18 років, коли курс був 8 гривень за один долар. Він виплатив уже 500 тисяч доларів, бо квартира коштувала на момент покупки 200 тисяч доларів. Ще йому потрібно виплатити 200 тисяч доларів.

Нині Лариса розповіла, що її виганяють із житла.

Лора Созаєва поділилася дитячими фото померлого сина Павлика
Лора Созаєва поділилася дитячими фото померлого сина Павлика

Наразі відомо, що Катерина Репяхова подала до суду на Ларису Созаєву за образи, приниження честі та гідності. Судячи з коментарів, шанувальники Катю підтримують, однак і Ларису їм певною мірою теж шкода, адже вона виступає як нещасна мати, яка втратила дитину.

А як ви вважаєте, хто в цій ситуації жертва — Лариса Созаєва, яка втратила і чоловіка, і дитину, чи Катерина Репяхова, яка знайшла чоловіка, народила дитину, але підписала себе на нескінченне цькування та статус розлучниці?

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.