Алла Пугачова до і після схуднення – як виглядала та виглядає Примадонна

Співачка Алла Пугачова, начебто, завжди була на боді позитиві. У ті часи, коли вона збирала стадіони, їй не потрібно було годинами вибирати собі вбрання, адже єдиним універсальним костюмом на сцену була сукня-балахон чорного чи білого кольору.

Такий образ назавжди залишився у спогадах фанатів. Уявіть лише, яким було здивування публіки, коли Пугачова після виходу на пенсію стрімко схудла. Експерти оцінюють, що вона схудла приблизно на 50 кг. Але яким чином поки що невідомо.

Журналісти телеканалу Лайв запросили до свого сюжету незалежного експерта-хірурга, який погодився прокоментувати зміни у зовнішності Примадонни. Ось що каже пластичний хірург Сергій Дербак.

“Швидше за все, вона зробила якусь пластичну операцію не тільки на обличчя, як ми всі знаємо, але і на тілі, можливо, це була ліпосакція, можливо, це була обдомінопластика”, – коментує хірург.

Пугачова сама розповідає, що втратила у вазі завдяки дієті без солі та відмови від вживання їжі на ніч. Незалежний експерт каже, що теоретично схуднути так сильно за такий короткий час можливо, проте це дуже складно.

Тим більше, що грає роль вік. Проте, щоб виглядати красиво, Алла наважилася на це – ризикнула своїм здоров’ям та пройшла важкий шлях реабілітації.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.