Мама зла, тато добрий: як у Галкіна та Пугачової розподілені обов’язки у вихованні дітей

Пара Алли Пугачової та Максима Галкіна – приваблива для шанувальників.

Не тільки тому, що вони окремо один від одного мегапопулярні артисти, а ще й тому, що фанатам хочеться подивитися на те, що сьогодні в суспільстві дико і ще неприйнятно — наприклад, відвести свою дружину в іншого чоловіка, укласти шлюб, коли між вами ціла прірва років, або народити дітей віком 60+. Звичайно, всім цікаво як же відбувається виховання дітей, коли мама Алла Борисівна старша за своїх спадкоємців на більш ніж 60 років, і не є її 45-річним чоловіком третьою дитиною?

Максим Галкін
Максим Галкін

Максим Галкін – публічна особистість. На відміну від дружини. Так, Аллу Пугачову знають і люблять, проте після відходу на пенсію вона вважає за краще вести закритий спосіб життя, усамітнившись у величезному будинку-палаці зі своєю сім’єю. Тим не менш, Галкін хоч і рідко, але все ж таки дає відверті інтерв’ю про своє життя, і про виховання своїх спадкоємців.

Пародист розповідає, що він у сім’ї переважно “добрий поліцейський”.

“Практично я не читаю з дітьми, тому що я з ними граю, знімаю з ними якісь фільми. Тобто, у нас таке більше. Коротше, я веселий тато-друг”,

– розповідає Галкін.

Максим Галкін
Максим Галкін

У той час як Пугачова хоч і сувора, але все ж таки досить відкрита до дітей, і багато чого їм дозволяє.

“І іноді так зітхає, каже, ось вона все вимагає, а я значить… Ну в сім’ї має бути хтось добрий, а хтось злий..”

– ділиться пародист.

Ліза, Гаррі, Максим Галкіни та Алла Пугачова

Максим каже, що він часто їздить на гастролі, багато працює, проте щосили намагається зробити так, щоб його діти відчували присутність батька в їхньому житті. Під час його відсутності мати робить з ними домашні завдання, розвиває їх. До слова, Алла Борисівна – великий літературний шанувальник. І дітям вона також прищеплює любов до книг.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.