Наречена турка Налчаджіоглу вагітна: полетіла на край землі, щоб приховати живіт

Мурат Налчаджіоглу, який раніше був чоловіком Ані Лорак, але вони розлучилися через його зраду, зараз знову готується до весілля.

Мурат Налчаджіоглу зробив пропозицію Лілії Абрамової. Лілія — уродженка Запоріжжя, зараз живе та працює у Києві, працює професійним візажистом, за плечима у неї вже був шлюб, і наразі вона має дитину. Втім, Мурата це не налякало, бо має теж дочку, яку звуть Софія. На постійній основі вона живе з мамою Ані Лорак, і досить часто проводить час із татом.

Мурат Налчаджіоглу відвіз свою кохану на Занзібар

Після Різдва пара вирушила відпочивати. Лілія показувала в Інстаграм-сторіз, як вони з чоловіком відлетіли в Танзанію. Шанувальники припустили, що візажистка вагітна, оскільки на сториз вона показує чоловіка та мальовничі місця Танзанії, а своє фото з відпустки вона виклала лише у форматі селфі, де не видно живота. Відповідно, у коментарях фанати припустили, що весілля може бути пов’язане із вагітністю Лілії. З офіційних джерел ця інформація ще не була підтверджена.

У коментарях під цією фотографією користувачі написали також безліч компліментів:

  • Класна пара
  • Дуже гарні
  • Красиві, яскраві, Муратик красень
  • На Ані схожа, шукав і знайшов собі копію колишньої дружини, а Лорак прямий супер жінка
  • Лілія давайте виходьте у прямий ефір! Подивимося як там розкажіть будь ласка докладніше про країну яка кухня екскурсії куди сходити в якому місті відпочиваєте та ін!

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.