“Приходять додому вночі”: Галкін розкрив подробиці шкільних буднів своїх дітей

Максим Галкін зізнається – його діти не ведуть розгульний спосіб життя. З пелюшок вони звикли до того, що їхній день розписаний по хвилинах.

Алла та Максим, звичайно, не намагаються їх спеціально завантажити непотрібними гуртками, проте віддали їх у столичну гімназію, яка займається не лише класичним навчанням, а й відправляє дітей у секції за інтересами, тому зі школи вони приходять як із роботи – втомлені і надвечір .

“Вони зараз стільки займаються у школі, що це неможливо! Вони йдуть вранці, приходять увечері, пізно вночі. Вони там будинки роблять, якісь додаткові заняття”.

-розповів Максим Галкін в одному зі своїх інтерв’ю.

Крім того, Максим Галкін розповів, що його спадкоємці встигають ще читати, грати, знімати з ним міні-фільми.

“Практично я не читаю з дітьми, бо я з ними граю, знімаю з ними якісь фільми. Тобто, у нас таке більше. Коротше, я веселий тато-друг”

– поділився шоумен.

Довідка: Зірковим близнюкам у 2021 році виповнилося 8 років. 18 вересня 2013 року Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками. На світ з’явилися близнюки Ліза та Гаррі, яких народила сурогатна мати. Зіркові батьки душі не сподіваються у своїх синах і намагаються проводити з дітьми багато часу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.