Дорофєєва у білому напівпрозорому сарафані пішла на побачення до незнайомця

Співачка Надя Дорофєєва зараз перебуває на відпочинку. Вона влаштувала соковиту спокусливу фотосесію у Мексиці.

Співачка Надія Дорофєєва опублікувала фотографії на березі. Зараз вона перебуває у Мексиці зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. На знімках Дорофєєва позує в білому просторому сарафані завдовжки трохи вище щиколотки. Верх Сарафана на гумці, яку Надія спустила з плечей, таким чином оголивши їх і продемонструвавши свою жіночність.

На ногах у Наді Дорофєєвої чорні кеди. На голові – чорна бейсболка. Волосся артистки розпущене, недбало розвивається за вітром. Макіяжу на обличчі немає, що не дивно, адже Дорофєєва і Дантес багато купаються в океані.

“На побачення”, – коротко написала Надія Дорофєєва під фотографіями. На знімках, опублікованих в Інстаграм, українська суперзірка та виконавиця хіта “Горіт”, ходить берегом.

Незадовго до цього Надя зробила цікаве селфі, позуючи у червоному бікіні та накинутій зверху білій сорочці. На голові у зірки рожева кепка, яку вона насунула низько, приховавши очі. У цьому вона підпирає голову рукою, демонструючи свої тату. Акцент у фото зроблено на декольті та об’ємних губах Дорофєєвої.

Схожі статті

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.