Волочкова жорстко відповіла всім хейтерам: “Щоб міні-купальник натягнути…”

Фішкою балерини Анастасії Волочкової є її граційні шпагати. Проте з неї вже жартують, мовляв, ні дня не може прожити без шпагату.

Волочкова вирішила відповісти всім тим, хто пише про неї гидоту в соціальних мережах. Свою відповідь артистка висловила на шоу ЧБД (Що було далі). Вона заявила, що для того, щоб сісти на шпагат і блиснути своїм красивим тілом, необхідно зробити колосальну роботу над собою. І більшості тих людей, хто пише їй гидоту в соцмережах, просто не під силу це повторити.

Балерина стверджує, що подібні коментарі її вже ніяк не засмучують, вона навіть не відповідає на них.

Анастасія Волочкова відпочила на яхті
Анастасія Волочкова відпочила на яхті

“Тим, хто засуджує, я завжди говорю: “Добры люди, а от ви самі сядьте на шпагат”. Хоч би сядьте. Не треба, знаєте, зі стрункими ніжками, витягнутими шкарпетками, щоб можна було міні-купальник натягнути на тому що щоб такий міні-купальник натягнути, треба мати можливість”,

– Каже екс-прима-балерина Великого театру Анастасія Волочкова.

Повна відповідь Анастасії, і те, що вона ще розповідала на шоу, дивіться у відео нижче.

Зазначимо, балерина Анастасія Волочкова має статус заслуженої артистки Російської Федерації. Свою кар’єру зірка розпочала ще далекого 1994 року. Спочатку розвивалася у театрах, а вже майже 19 років виступає сольно. Веде власний Інстаграм-блог, скандально відома особистість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.