Більше, ніж у Лорак: нова наречена Мурата Налчаджіоглу показала бюст у тілесному бюстику

Співачка Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком-турком кілька років тому. Причиною розлучення стала зрада Мурата. Зараз Мурат знову збирається одружуватися.

Обранкою Мурата Налчаджіоглу стала Лілія Абрамова – візажист із Києва. Лілія також має маленьку доньку – дівчинку звуть Олександра, і вона, як пишуть передплатники дівчини, як дві краплі води схожа на свою матір.

Враховуючи те, що до стосунків із Муратом Налчаджіоглу Лілія була не дуже відомою, невідомо яким у неї було особисте життя до Мурата, і хто є батьком дитини.

Після того, як Мурат Налчаджіоглу на свій День народження у 2020 році представив дівчину всій публіці, за нею активно почали слідкувати в Інстаграм. Здебільшого люди стежать за нею із двох причин — або це хейтери, які пишуть їй, що їй “далеко до Лорак”, або шанувальники, які справді щасливі за Мурата та його нову родину.

До слова, своїх фанатів Лілія розділила в Інстаграм за іншими критеріями.

“Люди на моїй сторінці діляться на 2 типи: 1 – на тих хто створює своє життя, 2 – і на тих, хто її коментує. Смішно спостерігати за тим, як хтось намагається вгадати, що ж насправді відбувається у чужій життя, і висувають свої варіанти”, – написала Лілія.

Шанувальники також звернули увагу на шикарне погруддя Лілії. Неозброєним оком видно, що у цьому плані дівчина “приділила” співачку Ані Лорак.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".