Христина Орбакайте при дочці вчепилася губами за чоловіка: посоромилася б дитину

Крістіна Орбакайте, дочка Алли Пугачової, опублікувала фотографію зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим.

Зірка російського і не лише шоу-бізнесу Крістіна Орбакайте опублікувала знімок, де на тлі квіткової фотозони з написом “Майамі” жадібно цілує свого чоловіка Михайла Земцова. Це фото – особливе. Адже під ним дочка Примадонни розповіла, що 17 січня 2022 року – особлива дата. Рівно 18 років, як Христина зустрілася з Михалом.

Історія зустрічі Орбакайте та Земцова

Зі своїм першим законним чоловіком (попередні два були у статусах цивільних) Орбакайте прямо звела доля. Христина полетіла в штати, щоб відвідати вечірку на честь для народження своєї знайомої. Але випадково переплутала тусовки, та зустріла на “неправильній вечірці” Михайла Земцова. Мишко довгий час жив у США, тому за російською поп-музикою не стежив, і зовсім не впізнав Орбакайте, що дозволило йому спочатку закохатися в неї як у жінку, а вже потім об’єктивно оцінити її статусність та впливовість.

“До речі, сьогодні 18 років нашої з Мишком зустрічі!”, – написала під зворушливим фото зірка російської сцени.

У коментарях Орбакайте привітали із зворушливою та такою серйозною датою.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".