Розлучниця Юлія Висоцька: як живе, знаючи, що її дочка в комі майже 9 років

Юлія Висоцька – справді сильна жінка. У її житті було чимало випробувань, які ледь не зламали знаменитість, але вона не впустила публічно жодної сльози. А все тому, що має надійну опору — її літній чоловік Андрій Кончаловський, якого вона забрала в іншої жінки багато років тому.

Юлія Висоцька – сильна леді. На її життя випало чимало випробувань. Частина з них позаду, а ще частина – роками нависають над її сім’єю величезною грозовою хмарою. Особисте життя актриси вже 20 років пов’язане з ім’ям знаменитого кінорежисера. Під час поїздки до Сочі на фестиваль «Кінотавр» 1996 року Юлія познайомилася з режисером Андрієм Міхалковим-Кончаловським. Між ними зав’язався бурхливий роман, вже через 3 дні пара відлетіла до Туреччини.

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька

Однак не все в їхньому житті так гладко. Їхня донька Маша вже понад вісім років перебуває в комі. В усьому винна фатальна поїздка до Франції в 2013 році, де сім’я потрапила в аварію. Найбільше дісталося Маші, яка сиділа за водієм. Вона одразу після ДТП впала в кому. Восени 2022 року буде 9 років, як лікарі підтримують її життєдіяльність, проте за офіційною версією дівчинка так і не прийшла до тями.

Висоцька, незважаючи на те, що вона має сильний характер, про цю тему взагалі не говорить. Якось Кончаловський обмовився, що вони з дружиною живуть лише заради того, щоб їхня донька Марія Андріївна Кончаловська стала на ноги. Тим не менш, ні в якій клініці знаходиться дівчинка, ні в якому стані – цю інформацію її батьки не поширюють.

Водночас за дівчинку хвилювалися не лише батьки, а й усі шанувальники їхньої творчості. Наприкінці 2015 року преса почала стверджувати, що актриса має щасливі новини: її дочка Маша нарешті вийшла з коми.

Маша Кончаловська вже 7 років у комі
Маша Кончаловська вже 7 років у комі

Ця обнадійлива інформація виявилася недостовірною. Приблизно в той же час у мережі почали публікувати фото дівчинки, яка лежить на реанімаційному ліжку, підписуючи їх нібито інсайдерськими знімками Маші Кончаловської з палати, проте чутки швидко спростували.

Після аварії сім’я відгородилася від більшості знайомих, пускаючи у своє життя лише близьких, при цьому Юлія продовжувала працювати, грати у театрі та зніматися на телебаченні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.