Міні-бікіні, своє вілла, кохання – як відпочиває екс-чоловік Ані Лорак зі своєю новою пасією

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Абрамова вирушили до Танзанії. Там вони відпочивають уже кілька днів і, схоже, взагалі не планують повертатися додому.

Лілія Абрамова регулярно публікує фотографії зі своєї відпустки. Вони видно, що вони з Муратом взагалі ні в чому собі не відмовляють. Імовірно, вони орендували простору розкішну віллу на самому березі океану.

Лілія ще не встигла засмагнути, тому її молочні купальні костюми ефектно виглядають на знімках.

Крім того, Лілія Абрамова показала фото ще й у роздільному малиновому купальнику.

Цікавим є те, що Лілія фактично не публікує фото, де видно її живіт. Через це деякі шанувальники припустили, що екс-чоловік Лорак одружується зі своєю дівчиною “по зальоту”.

Зазначимо, Мурат Налчаджіоглу – колишній чоловік, який будує кар’єру в РФ української співачки Ані Лорак. Вони побралися 15 серпня 2009 року, а у січні 2019 року розлучилися. У шлюбі у пари народилася дочка Софія. Наразі дівчинка живе з мамою, проте нерідко бачиться з батьком. Наприклад, перед новим роком вони відпочивали у Буковелі. Щоправда, там була і Лілія. Невідомо, як Лорак поставилася до цієї новини.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.