“Булки підвисають”: горіх Слави Камінської “зажував” плавки та відкрився шикарний вигляд

Співачка Слава Камінська, яка раніше входила до складу гурту "НеАнгели", продовжує радувати аудиторію своїми знімками.

На даний момент Камінська перебуває у відпустці. Вона взяла екс-чоловіка, дітей та полетіла відпочивати, як це зазвичай буває. Якщо ви запитаєте, як можна відпочивати з колишнім чоловіком, то Слава відповість — усе заради дітей. Хоча у світських колах вже давно ходять чутки про те, що Камінська зійшлася зі своїм екс-чоловіком Едгаром, а то вже дуже близько вони спілкуються, як для колишніх партнерів.

Після розпаду гурту НеАнгели Слава Камінська продовжила сольну кар’єру

Вона випустила кілька пісень, які стали хітовими. Наприклад, “Слава Богу”, “911”, “Подзвони” та інші. Її екс-колега Віка Сміюха, з якою після завершення співпраці стався серйозний конфлікт, також продовжила сольну кар’єру, проте музика Камінської поки що, судячи з рейтингу, знаходить більше відгуку в очах аудиторії.

Слава також веде свій Інстаграм блог. Вона дуже гарна жінка, знає це і вміло користується цим. Наприклад, наповнює свій профіль яскравими фото з пікантним підтекстом.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.