Лігла так, що клацання видно: Даша Квіткова спокусила передплатників знімком із відпустки

Неймовірно популярна та приваблива Даша Квіткова вирушила на відпочинок зі своїм чоловіком та сином. Тепер вона часто публікуватиме щасливі знімки з відпустки.

Дар’я Квіткова – спокуслива українська блогерка. Країна заговорила про неї після того, як дівчина виграла один із сезонів “Холостяка”, і стала жінкою серця Микити Добриніна.

З того часу їх пара стала однією з найбільш обговорюваних у країні. Слід зазначити, що Даша та Микита – єдина пара, яка склалася на проекті “Холостяк” або “Холостячка”, і не розпалася досі, а їхня родина у 2021 році збільшилася на одну людину – Дарина народила первістка Лева.

Зараз пара вирушила відпочивати.

Дар’я Квіткова показала перше фото з відпустки

На знімку дружина Микити Добриніна розляглася на величезному камені. Вдалині на горизонті видно океан.

“Цим фото почнеться мій фото-спам з відпустки. Фото робив чоловік, дайте йому вогнів у коментарях, бо фото вийшло дуже hot. У мене, начебто, зріст 190 і ноги від вух”, – написала Дарина.

Ось що її шанувальники пишуть у коментарях про цей знімок:

  • Взагалі спочатку вирішила що фото просиля Френдій поки не придивилася)
  • якби ж і мій чоловік умів так фотографувати
  • Професійно сфотографував, прямо вогонь!

На фото видно, що Даша закрила обличчя солом’яним капелюхом. Погода, судячи з фото, там не надто сонячна, але досить тепла.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.