“Народжувати час”: дочка Заворотнюк заговорила про власну дитину

Ганна Стрюкова, відоміша під прізвищем мами Заворотнюк, припустила, що незабаром може сама стати мамою.

Анна Заворотнюк (Стрюкова) на даний момент є єдиним джерелом інформації про онкохвору Анастасію Заворотнюк, яка вже близько трьох років не з’являється перед телекамерами. Хвороба настигла Настю раптово – після пізніх пологів та процедури штучного запліднення у неї виявили пухлину мозку – гліобластому. Після того, як у Насті знайшли недугу, вона різко зникла з поля зору фанатів та телекамер. Жінка припинила зніматися, давати інтерв’ю, навіть від Інстаграм-блогу відмовилася.

Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами

Ситуація настільки складна, що її близькі одноголосно вирішили — оборонятимуть Заворотнюк від пронозливих фанатів і не коментуватимуть ситуацію. Це рішення аргументовано багато в чому тим, що якщо раптом Анастасії через проблеми зі здоров’ям не стане, вона хотіла б залишитися в пам’яті фанатів здоровою, стрункою, молодою, усміхненою, а свої недуги хотіла б залишити далеко від їхніх очей.

Тому Ганну Стрюкову часто запитують про маму, сподіваючись, що вона все-таки видасть хоч якусь інформацію.

Нещодавно у Ганни Заворотнюк в Інстаграм запитали, чи хоче вона дитину

“Ганна, може вам народити пора? Я чудово розумію проблеми вашої мами, але…”, – написала невідома прихильниця Ганни Стрюкової.

Дівчина стримано відповіла: “Обожнюю ці поради на мільйон”.

Скріншот Інстаграм Анна Заворотнюк
Скріншот Інстаграм Анна Заворотнюк

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.