Лорак несподівано прикрила просторою чорною сорочкою вагітний живіт.

Чутки про вагітність україно-російської співачки Ані Лорак ходять уже не перший рік. Вони періодично з'являються, то пропадають.

Але справжні шанувальники української телезірки не перестають стежити за її Інстаграм-акаунтом, аби першими дізнатися про актуальні новини про її цікаве становище.

Нещодавно зірка виклала знімок, очевидно, зроблений або в вбиральні, або в примірювальній. На фото співачка позує в обтягуючих білих штанях середньої посадки та чорної вільної сорочки. Сорочку Ані Лорак підв’язала, проте зробила це так, щоб не було видно її животик – кінці від сорочки звисають на живіт, приховуючи його можливу округлість.

Цей знімок дав натяки на те, що у Ані Лорак у житті найближчим часом може бути поповнення. Проте офіційної інформації про це досі не надходило.

Можливо, звичайно, це помилкові здогади, але раніше співачка одягалася виключно в одяг, і прагнула оголити свої плоскі форми і осину талію.

“Шукаємо нові образи. Моє кохання – джинси, не можу уявити свій гардероб без них) А який стиль подобається вам?”, – написала Кароліна Куек.

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до публікації зірки:

Ваш стиль вогонь! Вам все йде! Незрівнянна богиня краси

Мені різні подобаються.. дивлячись куди вирушаю, щодня вбираюся.. фігура дозволяє і живіт відкрити і зухвале міні.. хоч і 49 років!! Це праця!!

Я люблю повсякденний стиль, найчастіше джинси. Який гарний образ, дуже сумували за новими фотографіями

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.