Це вам за Крим: дружині Тарзана Корольової на п’ять років заборонили відвідувати Литву

Наталія Корольова, яка одружується з відомим танцюристом "дорослого" танцю Тарзаном заборонили відвідувати Литву.

Співачка Наташа Корольова не зможе побувати у Литві щонайменше до 2027 року. Такою заявою “русалка” шокувала своїх шанувальників напередодні.

Як відомо, уряд Литви заборонив Наталі Корольовій (Пірвай) відвідування Латвії.

Про це повідомляє національне радіо LRT.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Причина заборони на в’їзд банальна, і Наталя її вже добре знає — Литва аргументувала свою заборону тим, що Наталя Корольова нібито підтримувала незаконну окупацію Криму. Чому Корольова її знає? Тому що 2016 року вона вже отримала аналогічну заборону від СБУ на в’їзд до України. Але Україна забороняла Корольовій в’їзд не лише через підтримку окупаційної політики Росії, а через те, що співачка у 2015 році брала участь у зйомках фільму, що проходили на території півострова. Таким чином, дружина Тарзана незаконно відвідувала Крим.

Заборона на в’їзд до України була накладена у 2016 році на п’ять років.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Але пізніше їй дозволили перетнути кордон, щоб приїхати до Києва на похорон бабусі.

2019-го Корольова зверталася до Володимира Зеленського з проханням пустити її в Україну, а за рік випустила пісню українською мовою. Очевидно, це подіяло, і зараз Наталія Корольова, яка сама є корінною українкою, може вільно відвідувати рідну країну, і навіть має тут нерухомість.

Щодо історії з Кримом, каже — незаконно півострів не відвідувала, це все чутки, плітки, провокації. До того ж, дружина скандального танцюриста Тарзана стверджує, що жодних провокаційних висловлювань щодо України, Криму та ситуації, яка склалася з Росією, не робила.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Зазначимо, що крім Королевої Литва терміном на п’ять років закрила в’їзд для екс-чоловіка Пугачової Філіпа Бедросовича Кіркорова, виконавиці хіта “Часики” Валерії, та автора хіта “Я поїду жити в Лондон” Григорія Лепса.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.