Як зараз живе колишня дружина Олександра Пономарьова, якою він постійно зраджував? Деталі

Олександр Пономарьов – досить популярний в Україні артист із величезною армією фанаток та фанатів. У нього досить чиста репутація як у виконавця та вокального тренера, проте особисте життя – неоране поле для різних ток-шоу.

Якщо вірити відкритій інформації, яка сьогодні гуляє українськими засобами масової інформації, то Пономарьов — зрадник. Зі своєю колишньою дружиною він розлучився саме через невірність.

Повідомляється, Олександр Пономарьов та Вікторія Мартинюк були разом шість років. Ця пара здавалася настільки ідеальною, що їм заздрили не лише шанувальники, а й інші зірки.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Однак, як виявилося пізніше, багато хто бачив лише те, що їм дозволяли бачити.

Після розлучення Віктрія, вже у статусі екс-дружини Пономарьова, розповіла шокуючі факти — нібито її чоловік неодноразово зраджував їй, що й стало приводом для розлучення. А ще, за словами Мартинюк, Олександр Пономарьов міг дозволити собі підняти на дружину руку.

Сам же музикант заперечував усі звинувачення на свою адресу.

Цікаво, що Мартинюк і Пономарьова мали різницю у віці досить серйозну — 13 років. Офіційно збудували сім’ю вони у 2006 році, але через 6 років розлучилися.

Друга дружина Олександра Пономарьова
Друга дружина Олександра Пономарьова

На розлучення зважилася Вікторія – жінка дізналася, що чоловік їй зраджує. Про це Вікторії розповідали нібито ті пані, з якими гуляв Пономарьов.

“Уявіть, як мені було, коли до мене підходили жінки і казали, що він мені зраджує”,

– ділилася тоді вже екс-дружина колишнього тренера шоу “Голос країни” Олександра Пономарьова.

Проте пару об’єднували не просто тимчасові почуття, а й дитина. Сина Пономарьова також звати Олександр.

Олександр Пономарьов та його син Сашко
Олександр Пономарьов та його син Сашко

Зараз хлопцеві вже майже 15 років, і він багато часу проводить із батьком — незважаючи на конфлікт батьків, дитина спілкується і з мамою, і з татом.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.