Невістка Оксани Марченко показала фото зіркового онука: з дідусем одне обличчя

Невістка телеведучої Оксани Марченко Катерина опублікувала фото зі своїм сином.

Катерина, яка є дружиною сина Оксани Марченки, веде свій Інстаграм-блог. На дівчину підписано трохи більше ніж 15 тис людей. Основна діяльність Каті (принаймні була до пологів) – це модельна справа. Тому дуже зрозуміло безліч стильних фотографій, зроблених під час професійних фотосесій на сторінці у дівчини.

З народженням дитини Катя стала все частіше показувати своє чадо на втіху оточуючим. У дівчини дуже добра і аудиторія, що розуміє, тому за неї більше пораділи, а позитивні коментарі ой як покращують настрій, особливо коли після перших пологів, як це часто буває, є певні депресивні думки і сумні настрої.

Нещодавно Катерина опублікувала знімок, зроблений, мабуть, у ванній кімнаті свого ж будинку. Там вона позує у гірчичному костюмі, що складався з топу та спідниці (або лосин). На шиї у неї сидить її дитина. Вона мило посміхається і дивиться на камеру.

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до цього ніжного та милого знімку:

  • Милашки
  • Які ви милашки
  • А що це ми тут такі руденькі, а рум’янчик який у Вітюшка!! Бабуся привіт!

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.