Лорак, Кароль чи Повалій? Українці назвали саму набридлу зірку

В Україні провели соціологічне опитування щодо того, яка зірка їм набридла найбільше. Відповіді справді дивували.

Український шоу-бізнес є відносно маленьким. У нього складно потрапити, складно втриматися, але якщо зірці вже й вдалося увірватися в цю “компанію”, то крутити її будуть буквально скрізь – новинні сайти, теле і радіо інтерв’ю, Інстаграм, загалом – скрізь. Тут якраз згадується фраза з усіма улюбленого мультика “Простоквашино”: “Вашу маму і тут і там показують”. Однак, що надмірно, то не здорово. Так думають українці, адже багатьом не подобається, що деякі зірки постійно маячать перед очима, набридають своєю присутністю та намагаються створити якісь приводи для обговорення на рівному місці.

36% заявляють, що є зірки, новини про які їм набридли. Найчастіше як таку зірку відзначають Ані Лорак (38% серед тих, кому набридли новини про зірки).

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це йдеться у соцопитуванні дослідницької компанії Gradus. На другому місці опинилася співачка Настя Каменських, а на третьому – Тіна Кароль.

Можливо, про Ані Лорак так часто пишуть у зв’язку з тим, що вона постійно гастролює Росією, а тепер має намір повернутися з концертним туром Україною. Також зірка балує шанувальників фото у купальниках, часто змінює зачіски. До того ж, фанати періодично підозрюють у Лорак пластичні операції.

Дослідження було проведено дослідницькою компанією Gradus Research у партнерстві з телеканалом “Україна” методом самозаповнення анкети у мобільному додатку.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!