Тіні Кароль – 37: після смерті чоловіка співачка жодного разу не святкувала День Народження

25 січня - Тетянин День. Тож не дивно, що саме сьогодні свій День народження святкує найбільша українська співачка Тіна Кароль, вірніше Тетяна Ліберман.

Сьогодні Тіні Кароль виповнюється 37 років. У своєму Інстаграмі вона сама себе привітала — опублікувала кілька фотографій, і зробила справді дивовижну заяву — сказала, що вона не святкує свої Дні народження вже багато років поспіль. Вся справа в тому, що колись понад десять років тому розпочалася боротьба з хворобою її чоловіка. Тоді вона забула, що таке свята і активно зайнялася роботою.

Потім чоловіка не стало, ясна річ — було не до свят.

“Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в “Голосі” або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс, до північного сяйва. Це лише день, але так багато в ньому надій. Дякую за привітання”,

– написала Кароль на своїй сторінці в Інстаграм

Проте це не скасовує факту того, що Тіну завжди вітають. Наприклад, у коментарях під цією публікацією свої слова привітання написав мультиатрист Монатик, телеведуча Катерина Осадча, співачка та переможниця Євробачення Джамала, шоумен Дядя Жора, телеведуча, актриса театру та кіно Лілія Ребрик та інші користувачі Інстаграма.

Дивіться на нашому Ютуб-каналі Одна хвилина більше спецвідео про Тіну Кароль — її творчість, особисте життя, сина.

Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни”

Сховала сина? Як виглядає і де вчиться син Тіни Кароль Веніамін Огір

Таємне життя Тіни Кароль: у кого була закохана співачка до і після заміжжя?

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!