Таємниця дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна: хто їхня справжня сурогатна мати? (Відео)

У "Однієї хвилини" є не лише сайт, але й захоплюючий Ютуб-канал, де передплатники можуть знайти цікаву інформацію та відеосюжети про улюблені зірки.

Навколо пари Алли і Максима точаться пересуди з їхньої освіти. Спочатку шанувальників збентежила колосальна різниця у віці, а потім і те, що вони народили дітей за допомогою сурогатної матері. Хто саме ця жінка – зіркова пара старанно приховує. Але правди від цікавих шанувальників не приховати. Дивіться більше про секрети сім’ї Пугачових на нашому каналі “Одна хвилина”.

У нашому випуску ми спробували дати відповідь на питання, яке давно мучить шанувальників – звідки діти? Також досліджували, хто може бути можливою матір’ю двійнят.

Не забудьте передплатити наш канал!

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.