Таємниця дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна: хто їхня справжня сурогатна мати? (Відео)

У "Однієї хвилини" є не лише сайт, але й захоплюючий Ютуб-канал, де передплатники можуть знайти цікаву інформацію та відеосюжети про улюблені зірки.

Навколо пари Алли і Максима точаться пересуди з їхньої освіти. Спочатку шанувальників збентежила колосальна різниця у віці, а потім і те, що вони народили дітей за допомогою сурогатної матері. Хто саме ця жінка – зіркова пара старанно приховує. Але правди від цікавих шанувальників не приховати. Дивіться більше про секрети сім’ї Пугачових на нашому каналі “Одна хвилина”.

У нашому випуску ми спробували дати відповідь на питання, яке давно мучить шанувальників – звідки діти? Також досліджували, хто може бути можливою матір’ю двійнят.

Не забудьте передплатити наш канал!

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.